Michael Jackson fani

Meillä asuu nykyään Michael Jakson -fani. Ei aavistustakaan, miten 8-vuotiaalle Popin kuningas niin kolahti… Hän ilmeisesti katseli YouTubesta musiikkia ja ei tarvinnut kuin kerran kuunnella Billy Jean ja se oli sitten siinä.

Meille musiikki ei ole ollut erityisen tärkeää eikä Michael Jackson ole todellakaan kuulunut huushollissa. Sen takia onkin jännää seurata, kuinka Tytär fanittaa sitä niin täysillä. Nyt on harjoiteltu Moonwalkia  ja synttärilahjaksi on jo tilattu Jacksonin Wii-tanssipeli. Toivomuslistalla on vielä hattu ja hanska. Synttärijuhliin on nyt teema vihdoinkin siis löydetty.

Jackson kaikaa kodissa enkä minä sitä niin pahana pidä. Huonompiakin harrastuksia on nähty. Itseasiassa aika hyviä biisejä sillä on, kaikki kertakaikkisen kuolemattomia hittejä.

Nähtäväksi jää, kuinka kauan überfanitus kestää.

Mainokset

5 ajatusta artikkelista “Michael Jackson fani

  1. Ha ha.. aika hauskaa. Olen itse ollut Michael Jacksonin konsertissa joskus 16-vuotiaana Tukholmassa. Eipä silloin arvannut, kuinka hienolta jutulta se kuulostaa nyt. Vaikka olihan se hieno juttu jo silloin, muistan monia pätkiä konsertista vaikka usein konserttien sisältö unohtuu vuosien varrella.

  2. No parempaahan musaa tuo on kun moni nykypoppi. Minä olin nuorena Jacksonin konsertissa siinä teidän naapurissa Olympiastadionilla. En ollut mikään kova fani, mutta piti mennä kaikkiin suurempiin konsertteihin, kun viimein pääsi maailmalle. Ja olihan se huikea show! Vuosi oli jotain -88 tms.

  3. Paluuviite: Tyttären eka tatska – Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s