Rullat jalassa

Joka kesä Mies menee shoppailemaan Tyttären kanssa ja tulee kotiin jonkin urheiluvehkeen kanssa. Viime vuonna saatiin taloon longboard. Juu, ei innostanut paria kertaa enempää. Tänä vuonna urheilulaji on näköjään inline-rullaluistimet.

IMG_3156

Meillä on onneksi tuo Olympia-puisto vieressä, joten sinne on hyvä mennä harjoittelemaan. Ihan hyvin se Tyttärellä menee. Pysyy pystyssä, vaikka hiukka heiveröiseltä vielä näyttääkin. Onneksi puistossa ei ole paljon mäkiä, niin ei tarvitse jarruttamistakaan pelätä.

Minä kävelen perässä, Tytär luistelee edellä. Naapurin isommat tytöt luistelevat sujuvasti ilman suojavarusteita, mutta meillä pidetään kypärä tiukasti päässä. Kävimme nimittäin viime viikolla lääkärintarkastuksessa, jossa fiksu lääkäri kertoi tyttärestään, joka ilman suojia luistellessaan katkaisi kätensä. Sen jälkeen Tytär ei ole pahemmin protestoinut.

IMG_3104

Olympia-puistossa on aina melkoinen kuhina, varsinkin kun siellä järjestetään koko ajan tapahtumia. Iltaisin nautitaan hanhien ja sorsien paraatista, kun he siirtyvät vedestä nukkumapaikoilleen. Liikenne pysähtyy useinmiten kiltisti ja annetaan linnuille rauhallinen kulkuväylä.

Jospas vielä saisin itsestäni irti sen, että juoksisin Tyttären rinnalla kävelyn sijaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s