Jalkapalloa katsomassa

Oli suomalaisnaisten kesäjuhlat. Ensin syötiin kaupungilla, juotiin drinkki tai pari. Sitten tajuttiin, että pelihän alkaa puolen tunnin päästä!

Täytyy sanoa, ettei olisi pieneen mieleenikään tullut Suomessa katsoa jotain jalismatsia. Ei vois olla tylsempää! Mutta kun täällä Saksassa jalkapallo on kansallispeli, joutuu sosiaalisesti täysin ulkopuolelle, jos ei osoita mitään kiinnostusta. Tämän takia uusseelantilaisen työkolleegani kanssa laitoimme toimiston nurkkaamme matsikartan, josta voi seurata, miten EM:ssä menee. Aina pelin jälkeen kipitämme kiltisti kirjoittamaan tulokset esille. Kumpaakaan ei voi vähempää kiinnostaa, mutta hyvin huijaamme tiimiä.

IMG_3068

Niin, sen illallisen jälkeen siis etsimme baaria, jossa voisi seurata Saksan matsia. Ei mitään toivoakaan. Joka ikinen kapakka, jossa oli tv, oli tupaten täynnä. Laahustimme paniikissa eteenpäin, kunnes näimme ikkunan takaa jättiscreenin ja tyhjän pöydän.

10 suomalaisnaista päätyi aasialaiseen ravintolaan katsomaan matsia. Juomme italialaista kuohuviiniä, puhumme suomea, häiriköimme thaimaalaista tarjoilijaa, mutta kannatus Saksaa kohtaan kova. Kyllä näköjään se tunnelma kattoon nousee ilman saksalaisiakin!

IMG_3067

Miten sen proseccon tilaamisen kanssa kävi, siitä ensi kerralla…

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s