Taas tapasta

Mies soittaa kotimatkalta. ”Onko meillä ruokaa?” No eipä tietenkään, kukaan ei ole vaivaantunut käymään kaupassa. Taaskaan. Jotenkin tavallisen tuttu tilanne.

Vaihtoehtoja on useampia. A) Kärsimme nälkää B) Ulkoistamme illallisen korttelin italialaiseen tai aasialaiseen C) Tai luotamme tapakseen.

IMG_2988

Tapas on meidän perheessä luottoruoka. Mitä tapas sitten on? Se on se jämäruoka eli kaikkea mitä kaapista löytyy. Useinmiten jotain löytyy aina vähän, joten ruokalajeja on pakostakin useampia. Tapas on vaan nätimpi ja eksoottisempi nimi kuin ”jämäruoka” vai mitenkä tämä suomeksi ilmaisisikaan…

Tapaksien takia meillä on muutama luottoaines aina kaapissa pahan päivän varalle. Parmankinkkua on vakuumissa jemmassa, se kun säilyy vaikka vuoden. Oliivit on hyvä valinta, niistä saa tomaattien, valkosipulin ja basilikan kanssa käyvän salaatin. Omput ja juusto on hyvä yhdistelmä. Hedelmistä sattui olemaan nyt meloni vielä käypää kamaa. Muuten saakin olla marjojen ja hedelmien kanssa tarkkana, ettei ne mene huonoksi.

Eli jos syötte jämäruokaa, nimeätte sen vaan espanjalaisittain tapakseksi, niin kuulostaa paljon paremmalta!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s