Maailman epäsexyin kirja

Mies juoksee. Viime viikolla oli puoli-marathon, tällä viikolla kaupunkijuoksussa kymppi. Lisäksi hän käy työkavereittensa kanssa lenkillä lounasaikaan. Minä katson kanttiinista mättäen pastaa, ja siellä hän tipsuttaa ympäri firman kampusta oransseissa lenkkareissaan.

Lenkkeily on tietysti ookoo, mutta ongelma on siinä, että pitkillä matkoilla varpaankynnet lähtee. Siis yök. Ilmeisesti pitkänmatkalaisilla yleinenkin probleema, jota tällaiset tavalliset pullanmussuttajat eivät ollenkaan ymmärrä. Olenkin kieltänyt Mieheltä sandaalien käyttämisen tältä kesältä.

Mies tilaa paljon Amazonista kirjoja kotiin. Viime aikoina ne ovat olleet juoksukirjoja sinne, juoksukirjoja tänne. Eli ei siis todellakaan jotain, jota minä lukisin myös. Minä luen fiktiota, hän ei. Tällä viikolla tuli paketti, josta Mies oli erityisen innoissaan.

IMG_3006

”Miten pidät huolta jaloistasi”. Voi anna mun kaikki kestää.

Mikä voisi olla inspiroivampaa kuin lukea rakoista, irronneista varpaankynsistä jne. Julistan tämän kirjan täten maailman epäseksyimmäksi kirjaksi. Onneksi kuvia ei ollut paljon ja ne olivat mustavalkoisia.

Työkaverini antoi kuitenkin vinkin. Hän on myös juoksija, joten hääpäiväkseen hän osti feikkivarpaankynnet. Sormien kynsituotteista kyllä tiesin, mutta että varpaillekin… Jos Mies siis haluaa tänä kesänä pitää sandaaleita, käyn Naomin kynsivarastolla.

Tosin en tiedä hyväksyisikö Mies itselleen varpaankynsiä ranskalaisella manikyyrillä….

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s