Bloggaus ja inspiraatio

Pidin tuossa muutamankin kuukauden tauon bloggauksesta. Olo oli turta ja tuntui, ettei mitään sanottavaa ollut. Eiköhän viidessä vuodessa ole tullut kerrottua jo kaikki. Minun tyylihän on ollut aina kevyt enkä pohdi täällä pahemmin sen syvällisempää. Onko tässä mitään järkeä jatkaa??

IMG_2880

Mies tuuppi jatkamaan. Tunsi mua sen verran, että tällainen extrem-introvertti tarvitsee jonkinlaisen kanavan ajatuksilleen. Lisäksi muutama täysin tuntematon antoi tavatessa palautetta, että olivat seuranneet blogiani.

Jaa. Tätäkö sitten ihan oikeasti lukee joku??

Keskustelin sitten illallisella kaverien kanssa, että mitä aiheita minulla muka enää olisi. ”Sehän on ihan sama naistenlehtien kanssa. Joka vuosi samat laihdutusohjeet rantakuntoa varten. Kyllä sinäkin saat samoja aiheita ottaa uusiokäyttöön!” Niin, tuolla lailla en ollut ajatellutkaan.

IMG_2769

Että ehkä minä nyt sitten jatkan. Olemme lopettamassa yhteisblogia aperitiivilla.com ajanpuutteen vuoksi. Joko blogataan tai sitten ei, mutta turha hiljaista kuolemaa on tehdä. Julkaisen varmaan täällä sinnekin tehtyjä tekstejäni, etteivät ne kokonaan katoa. Pitänee varmaan myös lukea, mitä olen alkuaikoina kirjoitellut…

Münchenin mutinoita siis kuuluu jatkossakin.

Mainokset

14 ajatusta artikkelista “Bloggaus ja inspiraatio

 1. Pelkäsin sinun jo hävinneen vähin äänin Suomen villiin länteen, lakeuksille tai aarniometsiin. München (ja Baijeri) on kylläkin niin eksoottista ulkomaata ja kaukanakin 4 tunnin matkan päässä, että luen ihan mielenkiinnolla juttuja sieltä. 🙂 Uutisissa sentään näki, että ette ole Münchenin kera hukkuneet tulviin, mutta ette ole päässeet paremmin hikoilemaankaan: kotoisen tuntuista kuten Suomen suvi viime heinäkuussa. Täällä luoteessa saa jo kadehtia jokaista, joka ikisestä auringonsäteestä.

  • Ei enää lakeuden kutsu houkuta. Münchenissä ei ole tulvista onneksi tietoakaan, mutta sadetta kyllä riittää muuten. Huoh. Tulis jo kesä.

 2. Minulla ainakin oli ikävä sinun juttujasi taukosi aikana. Tykkään tyylistäsi ja tunnelmasta ja käyn ”kylässä” usein.

  Anna Lontoosta

 3. Kiva kun jatkat! Lueskelin tekstejäsi jo eteläisemmässä Euroopassa asuessamme, ja jatkoin siirtyessämme kohden pohjoista. Pidän tavastasi kirjoittaa, ja perhekokokin lapsen ikää myöten osuu yksiin omani kanssa. En ole koskaan aiemmin kommentoinut (omaa laiskuutta), mutta innolla odotan, mistä kirjoitat. Tykkään!

 4. Älä vaan lopeta! Olen pitkäaikainen lukijasi ja tyykkään tyylistäsi ja teksteistäsi. Ja hei olipa hyvä neuvo ystäviltä. Sitä paitsi kyllähän niistä samoista ”vanhoista” aiheista saa varmasti hyvin erilaisia asioita irti ajan eli uusien kokemuksien ja näkemyksien myötä.

  • Mulla on ainakin tyyli muuttunut ihan täysin. Alkuaikojen kirjoitukset olivat hirmu hauskoja. Nyt ei näköjään einää huumori riitä yhtä paljon…

 5. Kiva, että jatkat. Kirjoituksiasi on kiva lukea, eikäaiheiden kierrätyskään haittaa yhtään. Jos aihetoiveita saa esittää, niin se saksalainen koulu olisi yksi. Itse kun olen opetusalalla, niin olisi kiva kuulla, mitä kaikkea siellä saksassa tehdään toisin.

 6. No ilman muuta jatkat! Minulla oli tuossa toukokuussa ihan sama pattitilanne, liekö auringon puute masentanut, mutta mitään sanottavaa ei tuntunut olevan. En ole vieläkään päässyt parhaaseen vireeseeni ja julkaisuvälit venyvät. Kyllä me tästä molemmat vielä päästään uudelleen jyvälle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s