München-maanantai: Cocktailille!

Kaverit tietävät, että lähden mielelläni juomaan lasillisen tai pari. Periaatteeni on, että jos joku jaksaa kysyä minua mukaan, otan kutsun kiitollisena vastaan. Mutta kun usein ei kuitenkaan ulkona ravintoloissa hyppää, niin ne vaihtoehdot ovat aina hukassa, jos ei aina irkkubaariin halua.

Loppu-illasta haluaa jo jättää meluisat baarit, mutta jatkaa vielä jutustelua ystävien kanssa. Baarin pitäisi olla siis keskustassa, että siitä voi helposti hypätä junaan. Eikä enää missään tapauksessa olutta, vaan joku kiva cocktail.

IMG_2847

Barista on kai kahvila ja ravintolakin, mutta me Mynkkenin naiset tunnemme sen nimenomaan baarina. Se on sivukadulla melkein piilossa oleva pieni klassinen kuppila, hyvätasoinen sellainen. Tummat puupinnat hämärtävät tunnelman, valot loistavat baarin hyllyistä. Ja mikä tärkeintä, cocktail-valikoima on melkoinen.

csm_Barista

Barista on Fünf Höfe-kauppakeskuksen takana, Bayerischer Hofin lähettyvillä. Olemme sinne vaeltaneet kerran jos toisenkin… Ensimmäinen kymmenen minuuttia menee aina listaa selatesssa ja päätöstä tuskastellessa. Paikka on pieni, pöydät lähekkäin, mutta aina me olemme saaneet jonkun kulman itsellemme valloitettua.

Jos ajattelit testata sen, kutsu mut mukaan!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s