Metzingenin outlet

Ulmista (katso eilinen postaus) lähdimme Metzingenin outlettiin. Ja se on minilomamme omituisin osuus: Mies nimittäin ehdotti sitä. Epäilen, että hän potee huonoa omatuntoa jostain, sillä olemme käyneet viime aikoina ilman hampaiden kiristystä Ikeassakin, ja nyt sitten tämä. Hän varmaan petaa uuden polkupyödän hankkimista itselleen. Jotain sellaista kallista. Tai vaellusviikonloppua. Yksikseen.

IMG_2886

Metzingeniin on keskittynyt yli 70 outlet-myymälää. Porukkaa oli, mutta kyllä sinne mahtuu. Jonkun verran piti jonotella kassaa tai sovituskoppia, mutta hermot ei menneet. Myymälät olivat lähinnä luksus-myymälöitä, sellaisia joihin en ihan heti kaupungilla eksy.

Myymälälistaa selatessani pisti kaksi heti silmään. Uutta trenssiä menisin etsimään tietysti Burberryltä ja kuolaan Diane von Fursterbergin kietaisumekkoja. Mutta trenssiä ei löytynyt, mallit eivät olleet mieleeni. Coach ja Max Marakin eivät auttaneet asiaa. Ei mitään, panostan sitten DVF:ään, ajattelin. Myymälä oli suht koht pieni, mutta valikoima kohtuullinen. Kietaisumekot olivat noin 130€ lähtien. Valitettavasti värit ja kuosit eivät olleet mieleeni, joten sain lähteä tyhjin käsin Furstenbergiltäkin. Käyköhän tässä niin, ettei tartu mitään matkaan??

IMG_2885

Esprit on luottokauppani ja Metzinenissä oli megaiso myymälä. Yleensä kuitenkin ostan siistimpiä mekkoja, enkä mitään t-paita-tyyppistä kamaa, mutta heillä ei ollut kauheasti minun näköistäni tavaraa. Toimistavaatteet olivat hakusessa ja kyllä jotain sieltä löytyi. Nyt on kesäisen vaaleaa ja tarpeeksi siistiä konttorivaatetta 150€ edestä. Hyvä keikka siis, vaikka hinnat eivät mitään shokkihalpoja olleetkaan.

Niin mitäs se Mies osti? Kalsareita ja sukkia.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s