Miniloma Ulmissa

Tytär lähti viikonlopuksi Suomi-koulun leirille, joten meillä oli lapsivapaa viikonloppu. Mietittiin Alpeille vaeltamaan lähtemistä, mutta koska luvattiin sadetta (kuten edelliset ja seuraavat kaksi viikkoa),  se ei oikein houkuttanut. Mies ehdotti kaupunkilomaa sen sijaan. Lähdimme Ulmiin.

IMG_2861-001

Ajatuksena oli illallinen, eikä mitään ranskiksia vaan oikeata ruokaa. Olimme saaneet vinkin tasokkaasta ravintolasta. ”Ai näinkö ne kovapalkkaiset nuoremmat uraohjukset ilman lapsia syövät joka ilta”, mietimme, kun teimme valintaa kolmen tai kuuden ruokalajin välillä… Oma syy, pitäisi pakottaa Mies useammin kahden keskeisille treffeille.

IMG_2864

Ulm on symppis kaupunki. Maailman korkeimmaksi mainittu katetraali hallitsee kaupunkikuvaa. Keskusta on pyhitetty jalankulkijoille ja on varsin eläväinen. Lauantain oli melkoiset markkinat keskusaukiolla ja satuimme olemaan siellä Ruusupäivien aikaan. Eivät kyllä jakaneet ruusuja ilmaiseksi.

IMG_2874

Oli mukavaa nukkua hotellin siloisissa lakanoissa ja herätä rauhassa ilman lastenohjelman ääniä. Ei siihen mitään luksushotellia tarvita, että saa lomailun tunnetta. Kävimme aamiaisella kahvilassa, kiersimme kaupunkia ennen kaatosateen saapumista. Ja mitä sitten teimme? Siitä lisää huomenna!

IMG_2866

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Miniloma Ulmissa

  1. Paluuviite: Metzingenin outlet – Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s