Insinöörismiehet töissä

Olen töissä firmassa, jossa meitä on pääkonttorilla muutama tuhat. Suurin osa insinöörejä eli yleisuniformu on sininen kauluspaita ja farkut. Kesäkeleillä näkyy sitten mukavasti sandaaleja sukilla ja hotpantseillä.

sukkasandaali

Firma yrittää pitää näistä insinööreistään huolta. Niiden perään pitää katsoa, etteivät hautaudu koko päiväksi labroihinsa. Pari päivää sitten firman ilosanomaa jaettiin jäätelön avulla (sinä päivänä oli vielä kesä, muuten täällä on satanut viimeiset pari kuukautta). Jäätelökiska konttorin eteen ja jonohan siitä muodostui. Ilmaiseksi kun saa!

IMG_2845

Muita firman huolehtimistapoja ovat kaksi kanttiinia, yksi ravintola, pari kahvilaa, pesula, pankki, matkatoimisto, kodinkonekauppa, parturi, kioski, urheilukenttä ja kuntosali. Nämä siis firman sisällä, kampuksella jossa asukkaita ei ole lähimaillakaan. Hyvin ovat siis asiat pienellä insinöörillä.

Pääkonttorilla on 59 kansallisuutta, näin meille ilmoitettiin. Se on sitten hyvä, että leipomon mainoksessa ilmoitettiin englanniksikin päivän tarjouksesta: ”Voileipä Antonie helvetistä”. Sen verran jytyä salami ilmeisesti on.

IMG_2848

Varmasti meni insinööreille kaupaksi!

Mainokset

4 ajatusta artikkelista “Insinöörismiehet töissä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s