Kännykkälapselle smartphone

Tyttäreltä lähti taas hammas. Hyvä niin, koska oikomisneuvonnassa käydessämme hammaslääkäri oli vähän huolissaan, koska hampaat lähtevät kuulemma vähän hitaanlaisesti. Meillä käy perinteisesti Hammaskeiju, joka tuo jonkun pikkulahjan. Tällä kertaa lahja oli vähän isompi.

IMG_2388-001

Oma iPhone oli ostettu, kun tulimme Saksaan eli kuusi vuotta sitten. Ihan antiikkia, mutta minulle se kelpasi vallan hyvin. Ainut ongelma oli oikeastaan, että iPhone 3:n kamera oli niin surkea, että sillä otettuja kuvia ei esim. blogissa voinut julkaista. Oli siis aika ostaa uusi puhelin ja vanha menisi Tyttärelle.

Tytär on kännykkälapsia, sillä hän on pari tuntia kotona yksikseen. Harvinaista tuon ikäiselle täällä Saksassa, jossa äidit ovat kotona. Mutta kummasti tuollaiset 8-vuotiaat jo ymmärtävät smartphonien päälle ja Tytärkin oli jo höpissyt kun ”kaverilla on Samsung Galaxy”. Huoh.

Tytär on siis melko iloinen kun vihdoinkin sai smartphonen ikivanhan Nokiansa tilalle. Tai emme oikeastaan ole vielä vaihtoa tehneet, sillä sim-kortti pysyy vielä Nokiassa ja iPhonea hän käyttää vaan pelailuun. Jotenkin vaan hirvittää, että Tytär alkaa surffailemaan puhelimella ties mitä.

Mitä kokemuksia teillä on alle 10-vuotiaista kännykkälapsista? Suomessahan se on arkipäivää, mutta mites muualla?

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kännykkälapselle smartphone

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s