München-maanantai: Olympiapuiston kirppari

Münchenin Olympiapuistossa on viikonloppuisin iso kirppari. Stadionin takana parkkipaikalla on ympäri vuoden noin 460 myyjää perjantaisin ja lauantaisin klo 07-16.

IMG_1966

Itse en ole kirppari-ihmisiä, joten kului kuusi vuotta täällä asuessa ilman että kävin siellä, vaikka puiston vieressä asummekin. Sitten yhtenä viikonloppuna aurinko paistoi ja Tyttären kanssa ei ollut muutakaan tekemistä, joten sinne sekaan vaan.

Saksassahan ei ole kirppareita sillä lailla kuin Suomessa. Ne ovat nimittäin kausiluontoisia. Lastenvaatekirpparit järjestetään koulun/tarhan/seurakunnan toimesta syksyisin ja keväisin. Lisäksi on korttelikirppareita, jonne ihmiset tuovat ulos myyntipöytänsä. Sisätiloissa olevia kirpputoreja, joihin saisi jättää tavaransa toisten myytäväksi ei täällä oikein tunneta.

IMG_1968

Kyllähän siellä kai saisi aikansa kulumaan. Siellä oli kaikkea mahdollista myytävänä polkupyöristä antiikkiin, lastenvaatteista vinyylilevyihin. Sanoin Tyttärelle, että hän saa jotain ostaa ja kyllä sieltä pari kynsilakkaa löytyikin. Tyytyväinen asiakas.

Itse kun saisi joskus mentyä myymään tavaransa. Mutta se tavaroiden raahaaminen. Eikä meillä ole sopivaa myyntipöytääkään. Enkä minä osaa edes tinkiä. Antaisin kuitenkin kaiken aivan liian halvalla.

IMG_1972

Äiti, jos tuut tänne, vien sut shoppaamaan!

 

2 ajatusta artikkelista “München-maanantai: Olympiapuiston kirppari

  1. Mä oon taas ihan vakituinen kirppisten kiertelijä. Tai siis aina, kun meidän lähellä on torilla kirpputori, niin sinne suuntaamme ostoksille. Eihän se nyt kovin usein ole, mutta keväästä-syksyyn pari kertaa kuukaudessa. Olemme ostaneet lähinnä kirjoja ja lehtiä, lapsille leluja ja harrastusvälineitä. Parhaita ostoksia ovat olleet rullaluistimet ja yksipyöräinen polkupyörä. Oman saksan kielen taidon kehittyminen näkyy siinä, että nykyään sitä uskaltaa jo tinkiäkin 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s