München-maanantai: Schrannenhalle

Viktualienmarktin vieressä keskustassa on iso halli, Schrannenhalle, jonka juuret juontaa 1850-luvulle. Teollisessa käytössä ollut rakennus saneerattiin ja se muutettiin 2005 deli-kauppahalliksi.

Kauppa ei kuitenkaan käynyt, liekö kilpailu Viktualienmarktin ulkoilmatorin kanssa olleen liian kovaa. Iso tila keskellä kaupunkia huusi kuitenkin käyttöä ja viime vuoden loppupuolella sinne avattiin Eataly.

IMG_2018

Eataly on italialainen kauppahalli. Siellä voi ostaa sekä tuoreita että säilöttyjä tarvikkeita ja valikoima näyttää olevan ihan oikeasti italialaispainotteinen. Pääpaino on tietysti elintarvikkeissa, mutta yksi nurkka näytti olevan luonnonkosmetiikkaa täynnä. Viinivalikoima on luonnollisesti melkoisen iso.

IMG_2023

Ravintola on yläkerrassa, eri bistro- ja kahvilatiskejä on alakerta pullollaan. Jäätelö näytti olevan itsetuotettua, kakkuja oli tarjolla iso valikoima. Suurin osa myyjistä tuntui olevan Italiasta.

IMG_2020

Tyttären kanssa syötiin tällä kertaa vain jätskit. Voisin hyvin kuvitella tulevani lounaalle syömään pasta-annoksen valkoviinin kera shoppauksen päätteeksi. Ystäväni Luigi vinkkasi, että hän pitää Eatalyssa kokkauskursseja.

IMG_2019

Vähän jäi kaivelemaan, että alakerran kauppa oli sunnuntaina kiinni, sillä siellä näkyi olevan suklaalähde. Ensi kerralla sitten.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s