Töitä lomalla

Alkoi talviloma. Vaikka aloitin töissä maaliskuun alusta, sain silti täydet lomat. Viime vuoden lomat pitää pitää maaliskuun loppuun mennessä ja lomapäiviä on vielä jäljellä.

Päivä alkoi hyvin. Saimme nukuttua jopa yhdeksään asti, aurinko paistoi ja aamiaiseksi oli hedelmäsalaattia. Mies otti Tyttären kyytiinsä ja lähtivät asioille. Minä aloin tekemään töitä.

Viime viikko oli töissä hektinen. Oli workshoppia, deadlinea, kokouksia. Kaikki johti tietenkin siihen, että mailiboksi räjähti ja tekemättömiä tehtäviä oli liikaa. Perjantai-aamuna olin jo ennen seitsemää paikalla, mutta päivä karkasi käsistä, koska Tyttären hammaslääkärin takia piti lähteä jo ennen kolmea. Ei auttanut mikään, oli pakko ottaa läppäri kotiin.

Lauantai-aamuna otin siis lusikan kauniiseen käteen, avasin läppärin ja aloin työstämään aamutakissa to-do-listaa. Viiden tunnin päästä olin valmis. Mutta se vaati ämpärillisen karkkia.

IMG_2012

Kun draivi oli päällä, aloin työstämään vapaaehtoistyöni. Läppärin vaihto ja neljän tunnin putken jälkeen uutiskirje oli valmis. Päivän aikana pesin myös kolme pyykkisatsia ja leivoin omenapiirakan.

Superwoman! Lihava sellainen tuon karkkimäärän jälkeen, mutta kuitenkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s