München-maanantai: BMW Welt

Maanantaisin esittelen Müncheniä ja ensimmäisenä sarjassamme on BMW Welt.

IMG_3062-001

Olympia-puiston kupeessa oleva rakennus on Bemarin esittelypaikka. Siellä on varsinkin sunnuntaisin porukkaa, koska pääsymaksua ei ole, sunnuntaisin ei ole muutakaan tekemistä ja rakennus on sinänsä ihan vänkä.

IMG_3072

BMW Weltissä on esillä autoja. Piste. Tekniikkaa ja motskareita. Sinänsä naisväelle ei niin kauhean kiinnostavaa, mutta aina voi myönnytyksiä perheen miespuolisille tehdä. Käymme Tyttärenkin kanssa siellä aika ajoin, koska siellä on lapsillekin tekemistä. Siellä on järjestetty myös konsertteja ja jos jonkinlaista showta.

IMG_3076

BMW Welt kuuluu Münchenin suosituimpiin nähtävyyksiin. Sinne pääsee suoraan U3-metrolla, joten helpommaksi sunnuntain spontaanin retken tekeminen ei voi olla. Kahvila on ja vessat. Sanot sitten Miehellesi, että seuraavalla kerralla tulee mukaasi katsomaan jotain nyyhkyleffaa.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “München-maanantai: BMW Welt

  1. Niin ne maailmankuvat on erilaisia kun tällä naisväkeen kuuluvalla sattuu olemaan itselläänkin moottoripyörä 😉 by the way kiva sarja tää Munchenin esittely. (mitenkähän tällä tabletilla sais tehtyä saksal. Y:n)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s