Mainostavaramessuilla

Olin töitten puolesta kiertämässä Mainostavaramessuille. Satakunta firmaa olivat esittelemässä tuotteitaan. Sain VIP-kutsun toimittajaltamme, ja siihen kuului ”aarrekartta”. Seuraa karttaa, tutustu erityisesti tiettyjen firmojen tuotteisiin ja saa ilmaistuotteita. Sehän kelpasi.

IMG_3989

Tuotteita oli laidasta laitaan. Verotuksellisista syistä 35€ on yleensä se raja, jossa olisi hyvä pitäytyä: muuten lahjan antamisesta joutuu täyttämään jos jonkinlaista lippusta ja lappusta. Siitähän ei kukaan tykkää…

IMG_3985

Koska meidän firmamme asiakaskunta on enimmäkseen miehiä ja insinöörejä, eivät mitkään kasvonaamiot ja pehmolelut käyneet kysymykseen. Piti katsella enemmänkin teknisten juttujen puolelle. Isoinpana liikelahjahittinä tuntui vieläkin olevat Powerbankit eli akut jossa voit ladata kännyköitä sun muita, kun ollaan liikenteessä ilman tilaisuutta käyttää pistoketta. Lisäksi pikkuiset kaiuttimet pitivät pintansa tänäkin vuonna. Uutuutena miesten leluna oli drone eli pikkuhelikopteri.

IMG_3990

Kyselin mikä trendisuuntaus on menossa. Ammattilaisten vastaus oli, että kaikenlaiset tavarat, mitkä tukevat liikkuvaa elämäntapaa ja lisäksi ympäristöystävällisyys sekä kestävää kehitystä tukevat tuotteet.

Neljän tunnin kiertelyn jälkeen oli melkoisen poikki. Reppuun tarttui esitteitä ja käyntikortteja. Sain melkoisesti myös ilmaistavaroita, kuten kuvista näkyy. Mies arvostanee pimeällä lenkkeillessä valonauhaa, tytär kumiankkaa ja minä otan heti käyttöön kännykän taakse kiinnitettävän korttikotelon, joka toimii myös puhelimen tukena. Se selfietikku oli ihan kiva, mutta käyttökelvoton ilman nappia, jonka avulla voi kuvata etänä.

IMG_3984

Mutta raskaita nuo messut! Onneksi oli sentäs proseccoa tarjolla.

 

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Mainostavaramessuilla

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s