Miten saada toimistolla huhut pyörimään?

Tulemme varsin hyvin toimeen vastapäätä istuvan kollegani kanssa, joka on yksi hyvännäköisimmistä naisista koko firmassa. Näyttävän naisen uuma on hyvinkin kapoinen. Se on varsin turhauttavaa, sillä hän syö koko päivän, jatkuvasti. Salaisuus kuulemma on, että hän ei illalla syö yhtään mitään.

IMG_2092

Mieheni saapui paikalle, kun kollega röhnötti tuolissaan ja valitti naisellisesti röyhtäillen, että nyt on poijaat masu täynnä. Näytti meille mahaansa ja varsin turvonnuthan se oli. Sillälailla söpösti turvonnut laihan naisen vatsa, jossa läskistä ei ole tietoakaan. Juu, tuollaista minulla ei vaan koskaan ole ollut…

Tuostahan pitää kehittää draamaa, Mieheni ehdotti. Tottakai ensimmäisenä tulee mieleen raskaus, mutta kyllä siihen joku tvisti pitää löytää. Pitää keksiä joku hyvä lempinimi sille, sillälailla etninen, eksoottinen, josta voit sanoa, että ”se kulkee suvussa”. Siitä alkaa sitten hurjat huhut liikkua – se on raskaana ja isä on joku ulkomaalainen!

Nyt sitten kun kollegan röyhtäily pöydän toisella puolella alkaa, kysyn tyynesti, onko Nbukulla kaikki hyvin. Liikkuuko Chang mahassa vilkkaasti? Tunnetko jo Naranbaatarin liikkeet?

Hih. Odotan innolla, milloin ensimmäiset huhut kantautuvat korviini.

 

(Huom: Oikeasti kollega on kihloissa, kihlattu on samassa tiimissä töissä, eikä kumpikaan osapuolista ole edes alunperin saksalainen. Turha tästä stoorista on siis oikeasti rasismia löytää. Vain kuittailua toimistohuhujen synnystä.)

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s