Lunta ja puukelkkoja

Perinteinen postaus talven tulosta Müncheniin. Meillä on lunta!

IMG_3960

Jouluna oli grillauskeli, kun lämpötila huiteli viidentoista kieppeillä. Pikakelaus pari viikkoa eteenpäin ja lunta tuli kunnolla. Sillain tehdäänpä-kelkkaretki kunnolla. Viikonlopun peuhasimmekin puistossa Tyttären kanssa. Onneksi viimevuotiset saappaat ja toppavaatteet vielä mahtuivat, hanskojen ja lapasten paikantamisessa oli ongelmaa. Mäkeen vaan.

Saksa on kyllä siinä mielessä jännä maa, että perinteiset puukelkat pitävät pintansa vuodesta toiseen. Pikainen silmäys Olympiapuistossa kertoo, että puukelkkoja on noin 70%:lla, muovisia pulkkia loput. Rattikelkkoja ei näy missään ja liukureita on ihan muutama hassu kappale.

IMG_3976

Puukelkalla on hyvät ja huonot puolensa. Siinä saa istuttua mukavasti, mutta se on vaan melkoinen mötikkä varastoida kellariin. Nyt on tosin mainostettu kokoontaitettavaa puukelkkaa – wau!

Tänä vuonna toivomme vielä montaa lumista viikonloppua, että saisimme raahattua luumme Alpeille asti kelkkailemaan tai laskettelemaan. Miten se tunnin ajomatka sunnuntai-aamuna vaikuttaakin niin ylitsepääsemättömän pitkältä. Varsinkin kun asiaa miettii peiton alla lämpimässä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s