Seinämuistutukset

Meillä on eteisessä seinäkalenteri, johon on merkattuna kaikki vuoden tärkeimmät tapahtumat. On lomat, synttärit, pyhäpäivät. Vedän sen verran kotiinpäin, että kalenteri on tietysti müncheniläinen ”Münchner Jahreszeiten”. Kalenterissä on siis Oktoberfestin alkamispäivämäärä kätevästi jo merkittynä.

IMG_3973

Tuota kalenteria on vaan vaikea löytää – ainakin silloin kun minä havahduin asiaan. Meni sen verran tammikuun puolelle, että tunnolliset saksalaiset Hausfraut olivat jo käyneet tyhjentämässä varastot tavallisista kirjakaupoista. Löytyi onneksi netistä.

Istuskelin sitten yhden illan lattialla täyttelemässä kalenteria tälle vuodelle. Ups, anopin synttärit olin jo missannut. Ja Helin kanssa! Jos olisin fiksu, nämä päivämäärät olisivat kännykän kalenterissa, eikö? Ja hälyttävän muistutuksen kera. Muuten elämäni on kyllä melkolailla siellä kännykässä, mutta jotenkin synttärit ovat jääneet täysin sinne kirjaamatta.

Lupaus: sitten kun saan sen uuden kännykän hankittua, merkitsen kaikkien synttäritkin sinne. Onnea vaan Anoppi ja Heli näin jälkikäteen!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s