Heppasynttärit

Tytär täytti kahdeksan vuotta.  Järjestämme perinteisesti synttärit myös suomalaisille kavereille. Tällä kertaa teemana oli hevoset.

IMG_3720

Älkää kysykö, mistä tyttö heppateeman keksaisi. Ei ole ratsastanut ihan oikeasti kertaakaan, jos ei sellaista talutusta lasketa. Hepat vaan on kuulemma kivoja. Kovasti sitten mietin, miten tämän hevosteeman synttäreille toisin – sitä eläintä en kyllä vapaalla kädellä piirrä!

Hevosenkenkää sinne, hevosenharjaa tänne. Pöytään kaikki pikkuhevoset, mitä talosta löytyi. Kakun tilasin tuttavalta ja se pelasti nämä synttärit. Katsokaa nyt!

IMG_3723Aktiviteetiksi tekaistiin omat minikeppihevoset. Ensin piirretään muotilla heppapää, leikataan kaksi kappaletta, liimataan yhteen ja laitetaan tikku väliin. Koristellaan villalanka-hevosenharjalla, nappisilmillä ja ruseteilla. Kamala sotku ja liimanäpit. Alunperin ajatuksena oli tehdä ravit arpakuutio-tekniikalla, mutta lapset kieltäytyivät kunniasta.

IMG_3718

Kaikilla oli hauskaa. Paitsi pikkupaniikki tuli, koska perinteisten äidit-juo-proseccoa juhlien sijaan tulivatkin mukaan isit. Siinä piti kiltisti mennä pikapikaa huoltoasemalle ostamaan olutta. Meidän lastensynttäreillähän ei kuivin suin olla!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s