Oktoberfest ja tukka

Kävin kampaajalla, samalla jolla olen käynyt jo viimeiset viisi vuotta. Aamusella kun menin, he olivat tekemässä toisilleen Oktoberfest-kampauksia ja puvutkin olivat päällä. Eksoottista!

IMG_3686

Kysäisinpä sitten, miten kampaajalla näkyvät nuo festit. He kertoivat, että viikonloppuisin heillä käy naisia kampauksia teettämässä. Lettiä sinne, nutturaa tänne. Paikallisia vakioasiakkaita kuulemma.

Kummatkin kampaajat olivat müncheniläisiä. Pari kertaa käyvät Wiesnillä, enempää ei jaksa. Liikaa porukkaa, moittivat. ”Onhan se kiva, että koko maailma siellä käy, mutta eipä siellä enää paikallisia tapaa”, he sanoivat. Ja ne puvut. ”Se on ihan ok, että turistitkin ovat pukeutuneita, mutta ostaisivat edes kunnon puvun.”

2015-09-25Mitään suurta rahantuloa ei siis pariviikkoiset Oktoberfestit tuo, mutta piristäähän tuo arkipäivää. Dirndlissä on juhlavampaa pestä hiuksia. Mutta sitä en ymmärrä, miten he korkkareissa koko päivän jaksavat seisoa.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Oktoberfest ja tukka

  1. No eipä ole hehkeän näköiset nuo naiset verrattuna sinuun. Karmeat puvut! En voi sille mitään mutta meitä ei kiinnosta nuo Oktoberit ollenkaan. Liikaa ihmisiä ja olutta. Kuitenkin mukavia hetkiä, sinähän tykkäät, hyvä niin ;))

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s