Gardalla vaeltamassa

Ne jotka ovat käyneet Riva del Gardalla, muistanevat pari valopilkkua rinteellä yön pimeydessä. Toinen on Bastion, linnoitustorni ja se toinen on pieni pilkku siitä ylemmäksi. Siellä on ihan oikeankokoinen Santa Barbaran kappeli.

Me kiivettiin sinne.

IMG_3604Mies on innostunut vaelluksesta. If you can’t beat them, join them. Jos halusimme siis Miestä tällä matkallä nähdä, oli lähdettävä mukaan. Hieman epäilytti ottaa Tytär mukaan, hän kun on sellainen valivali-ihminen tätänykyä, mutta otimme riskin.

Esimakua kapuamisesta saimme ensimmäiseltä puolelta tunnilta linnakkeelle. Jep, hyvin meni ja maisemat alkoivat olla ihan kunnollisia. Linnakkeen kahvilassa ruotsalaiset eläkeläiset nauttivat viinilasillistaan ja kyllä se minullekin olisi kieltämättä maistunut.

IMG_3617Ei kun eteenpäin. Alkoi kunnon kiipeäminen. Santa Barbaran kappeliin kapuaminenTyttären kanssa vei sellaiset pari tuntia. Polku oli kivinen, pitkä ja paikoitellen melko jyrkkäkin. Hiki tuli, rusinoita meni.

Maisema oli sen arvoinen. Ja Tyttären mielihyvän kokeminen, kun hän tajusi kuinka vaikean ja pitkän reitin hän veti läpi. Tätä reittiä suositellaan min. 8-vuotiaille ja olen samaa mieltä. Kuumana päivänä se olisi ollut yhtä tuskaa, vaikka varjossa suurimmaksi osaksi mennäänkin.

Kyllä muuten jätski maistui vaelluksen jälkeen!

IMG_3620 Nyt pelkään, että Mies alkaa buukkaamaan meille pelkästään vaelluslomia.

2 ajatusta artikkelista “Gardalla vaeltamassa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s