Aikuisten väritystä

Olen introvertti ja vanhemmiten se jotenkin korostuu. Kotona nyhjääminen on ihan kivaa. Kotona nyhjäämisharrastuksiin kuuluu tämä bloggaus, näpertely ja viimeisimpänä esittelin palapelien kokoamisen. Nyt keksin uuden: aikuisten värityskirja.

Tämä kuuluu niihin noloihin ajanviettotapoihin, eikö? En ollut edes tajunnut, että aikuisillenkin on omia värityskirjoja olemassa, ennenkuin sellaiseen törmäsin. Ajatus pikkutarkkaan työhön keskittymisestä viehätti, joten ostin sen kokeiltavaksi.

IMG_3551Tyttären kanssa olemme sitten pari iltaa viettäneet raukeassa hiljaisuudessa tussien keskellä. Mieskään ei ollut kommentoimassa, kun oli työreissussa. Yhteen sivuun saa helposti kulumaan tuntikausia, joten siinä ajatus lepää.

Nyt alan katselemaan tussisettejä sillä silmällä. Onks tää vähän hei noloo.

Mainokset

12 ajatusta artikkelista “Aikuisten väritystä

  1. Joo taitaa olla, mutta…Talouselämän numerossa 27 oli lyhyt artikkeli: ”Värikynät kokoukseen”. Mitä Suomi lukee-tilaston mukaan kesä-heinäkuussa myytiin ennätysmäärä värityskirjoja. AIKUISTEN sellaisia. Työterveyslaitos suosittelee! Noloa on jotenkin, mutta on meitä muitakin. Itse en ole vielä ostanut, mutta ostoslistalla on.

    • Hah! Mun tarvii alkaa ihan tosissaan pongaamaan näitä. Ja kun seuraavan kerran järkkään palaverin, laitan piirustuspaperia mukaan.

  2. Toi on niin kivaa….ja viinilasillisen perään, niinku sen palapelin kokoamisenkin kanssa😊

  3. Odottelen postia suomesta että saan värityskirjan.ostitko sinä omasi täältä?

  4. Olen myos introvertti ja kotona on ihana tehda kaikkea, ihan yksinkin olla ja viettaa aikaa omien ajatusten kanssa. En ole viela naita kokeillut, mutta voin kuvitella miten ihanan levollista tama on!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s