Kiipeilemässä

Ihan tosissaanko se noin nopeasti menee? Eikö sitä yhtään pelota? Vapisevin jaloin tulen Tyttären perässä. Ei mene apinan ketteryydellä tämä mamma tätä reittiä.

IMG_3531Miehellä ja Tyttärellä on yhteinen harrastus. He käyvät kiipeilemässä. Piti oikein googlettaa, mikä mahtaa tälle olla suomalainen nimitys ja se on ”Köysiseikkailupuisto”. Täällä Münchenin läheisyydessä niitä on useampiakin ja hyvin tuntuvat porukkaa vetävän.

Köysikiipeily sopii kaikille. Ellei mene vaikeimmille reiteille, ei hyvää fyysistä kuntoa vaadita. Tällaiset inhoan-kuntoilua-saako-laittaa-jo-korkkarit-tyyppiset naiset kuten minä pärjäävät ihan hyvin. Kaikkia reittejä ei tarvitse mennä ja välillä saa käydä juomassa kaffet.

IMG_3537Me kävimme Vaterstettenin puistossa ja tuntui olevan ookoo koko perheelle. Mies pinkaisi yksin vaikemmille osuuksille ja minä yritin kipittää Tyttären perässä. Aikaa on kolme tuntia, josta meille riitti pari. Porukkaa oli ihan riittävästi, mutta isohkoon puistoon se uppoi kivasti.

IMG_3544Menenkö toisen kerran? Juu, ehkä. Ihan samanlaista intoa kuin Tytär ja Mies en tätä kohtaan tunne, mutta olihan se ihan metkaa. Paitsi tunsi sen, että se viisi kiloa voisi painosta ottaa pois, että olisi kevyempi kiivetä. Hurjalta se tuntuu katsoa, kun meidän pikkuorava kiipeää ilman mitään pelkoja.

Respekt.

 

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Kiipeilemässä

  1. Kiipeilyä ei ole tullut harrastettua, kai pelkään, että maan vetovoima voittaa !
    Blogissa on sinulle haaste !

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s