Kesäloma nr. 2

Aloittelenpa tässä juuri toista kesäloman puolikasta. Ensimmäinen oli elokuun alussa, nyt pidän toisen lomaviikon. Aikaisemmin tässä kuussa olenkin jo kertonut työssäkäyvän vaikeuksista hoitaa Saksassa lapsen lomailu. Pätkälomilla mennään tänä vuonna.

Meidän perhe on erittäin huono lomailemaan. Tai korjataan: meidän perhe on erittäin huono suunnittelemaan lomia. Koulupakosta johtuen kaikki saksalaiset varaavat kesälomansa jo tammikuussa ja me heräämme viikkoa ennen. Eihän me kotona olla lomailemassa, eihän?

Oletin jotenkin, että syyskuussa lomailutilanne jo rauhoittuu. Aloitin siis katselemaan hotelleja ja olin paniikissa, kun tilaa ei tunnu löytyvän mistään. Mies kuunteli korvat punaisina sohvan nurkassa, kun minä kiroilen koneen ääressä. Joka vuosi tämä s##t#n souvi! Eikö me ikinä opita!

Hotelli lopulta löytyi samasta kaupungista kuin viime vuonna. Tytär on sen verran äksyä tavaraa tätä nykyä, ettei huvita hänen kanssaan olla yhtään enempää samassa autossa kuin on tarvis. 4 tunnin automatka Garda-järvelle on ihan tarpeeksi.

Tänään oli viimeinen työpäivä eikä pomokaan ollut paikalla. Käytin ajan hyödyksi ja etsin ravintoloita. Meillä on nimittäin paha tapa jättää illallinen viime tinkaan ja ottaa sitten se ensimmäinen Menu turistico, joka vastaan tulee. Nytpä meillä on lista!

IMG_3556Suuret toivot siis lomalle. Minä haluan cocktailin yhteen ja kirjan toiseen käteen, Tytär toivoo uima-allasta ja Mies polkupyöräilee. Saataisko tänä vuonna kaikki tyytyväiseksi?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s