Eka kerta

Kirjoitin muutama päivä sitten Tyttären kanssa kesälomalla olemisesta. Melkoista angstia. Mutta ei hätää, kyllä siinä hyvätkin hetkensä oli. Sain todistaa monta Tyttären ensimmäistä kertaa.

Aloitetaan siitä huonoimmasta päästä. Täällä Saksassa ei ole kiusana hyttysiä, mutta sitäkin enemmän amppareita. Yksi puraisi sen verran näpsäkästi, että Tyttären puoli naamaa turposi. Onneksi ei ottanut kipeää, eikä Tytär edes kuulemma huomannut koko asiaa.

IMG_2064Toiseksi listassa pääsee korviksien ottaminen. Tytär täytti kahdeksan vuotta ja kaverin kanssa ilmoittivat äideille, että mehän otamme korviksen. Netistä selvää, missä kyseinen asia saadaan aikaan. Kehityksenä omaan rei’itykseen oli se, että ne reiät tehtiin molempiin korviin yhtä aikaa!

IMG_2072Kolmas oli pedikyyri. Minä käyn laitattamassa säännöllisesti kynnet ja totta kai se pientä neitiä kiinnostaa. Teimme siis yhteisen ajanvarauksen ja istuimme jalkahoitoon. Tyttärelle tehtiin kaikki mitä minullekin. Paitsi että hän sai ihqut timantin isovarpaisiin.

IMG_3498Mutta tärkein eka kerta tapahtui Biergartenissa. Saimme sieltä nimittäin lahjuksena korttipakan ja kyllähän se piti käyttöön heti ottaa. Tytär sai unohtaa Uno-pelin saman tien. Nyt pelaamme iltaisin Paskahousua!

IMG_3501Onhan se kunnianosoitus olla todistamassa toisen ekoja kertoja. Milloin itselläsi on ollut viimeksi eka kerta??

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s