Inkkarileirillä

Tytär kuusi viikkoa kesälomalla. 8-vuotiasta ei voi yksin jättää kotiin, kun molemmat ovat töissä. Mitäs siis tehdään?

Firmalla oli tarjota hieno ratkaisu osaksi lomaa. Työpaikka on muutaman tuhannen työntekijän kompleksi keskellä ei-mitään. Tilaa alueella siis on ja paljon perheellisiä töissä. Laitammepa lastenleirin pystyyn!

IMG_3512Toimiston nurkalla on muutama viikko inkkarileiri. Siellä on pari ihan oikeata tiipii-telttaa ja 50 lasta temmeltämässä. Lapset askartelevat, painotus on luonnossa. Tytär tuli yhtenä päivänä laukku täynnä itse tekemäänsä saippuaa mukanaan. Inkkarinimet on käytössä ja Tytär on ”Fiksu Hevonen”.

Ihan fiksu veto mielestäni firmalta. Hoito ei ilmaista ole, mutta firman työntekijät maksavat puolet siitä mitä ulkopuolisten lapset. Tytär meni kaksi viikkoa mielellään leirille, vaikka ensimmäisen viikon helteen vetivätkin veteläksi. Seuraavaksi on vuorossa sirkusleiri.

IMG_3511Mutta miten ihmeessä te Suomessa selvitätte ne 10 kesälomaviikkoa??

Mainokset

6 ajatusta artikkelista “Inkkarileirillä

  1. Mummojen ja pappojen avulla, lomien rytmityksellä ja onneksi melko pitkillä omilla kesälomilla me selviämme kesästä, täällä Suomessa siis.

  2. Täällä kotikunnassasi asiat on järjestetty loistavasti: 0-2 -luokkalaisille on kesähoitomahdollisuus!!! Sama, joka pyörii lukuvuoden aikana AP/IP -hoitona, on kesällä auki arkisin klo 7-17. Tosin hoitomaksutkin on sitten kokopäivähoidon mukaan. Mutta kuitenkin. Tästä voimme olla oikeasti täällä ylpeitä, miten asiat meidän kunnassa on hoidettu. Siinä oli meillä muutaman viikon pelastus, lomien rytmityksen ja mummuloiden lisäksin.

  3. Päiväleirien avulla minäkin. Lisäksi silloinen työnantaja antoi ottaa lapsen toisinaan mukaan, päiväkotiin. Ja olikin mieleistä seuraa pienemmille.

    Lisäksi kummi ja mummu olivat apuna. Itselle alkukesät mummolassa ( vanhempien ollessa töissä, ovat rakkaita lapsuusmuistoja).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s