Viininmaistajaiset

Pidän toista Aperitiivilla-blogiani kaverini kanssa. Hanne tekee töitä nettiviinikaupan parissa ja hän tuli pitämään meille viininmaistajaisia. Kutsuin kymmenen kaveria kylään, heitin Miehen ja Tyttären pihalle ja tein salaatin. Just mun mieleinen ilta!

IMG_3414Hannella oli melkoinen agenda illalle: 10 hänen firmansa valikoimassa olevaa italialaista viiniä. Oli kaikkea muutaman euron pullosta yli 30 euron viiniin. Saksan hinnat eivät päätä huimaa, joten varsin hyvää hinta-laatusuhdetta saa alle kympillä.

Hanne veti illan ammattimaisesti ja me kuuntelijat teimme tyhmiä kysymyksiä. Hannella oli jopa sellainen sylkykuppikin mukana ja sitähän me nauroimme. Että suomalaisetko sylkisivät viiniä pois?? Sen jälkeen kun tajusimme, että sitä viiniä on tosiaankin paljon maisteltavana, ei se sylkykuppi tuntunutkaan niin tohelolta idealta…

Löytyikö suosikki? Löytyi. Voin ehdottomasti suositella De Feudis Negroamaro del Salento IGT. Aivan sairaan hyvää. Ja vain 7,50€.

Siinäpä siis oiva nettiviinikauppa italialaisille viineille. Hanne vastaa sähköposteihin varmaan suomeksikin. Toivo elää, että Suomeenkin saisivat joskus valikoimansa. Hävetköön Alkon monopoli!

feudis

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s