Rantavinkki: Steinsee

Vaikka pahimmat helteet Etelä-Saksasta onkin poistuneet, on vielä kesää jäljellä! Olen aikaisemminkin postannut vinkkejä hyviin uimapaikkoihin Münchenissä ja ympäristössä. Mynkkeniläiset: Steinsee, olkaapa hyvä!

IMG_3502Steinsee on noin 40 km päästä Münchenistä ja varsin mukava retkivaihtoehto kuumalle päivälle. Pikkujärven ranta on ravintolan ylläpitämä ja aidatulle alueelle sisäänpääsy maksaa 4 euroa. Saman verran siis kuin maauimaloihinkin. Rahalla saa siistin rannan, leikkipaikan, pelialueet, trampoliinit, vessat. Rinteessä on varjopaikkoja tarpeeksi.

Koska järvi on erittäin pieni, se tarkoittaa lämmintä vettä. Hiekkapohja jyrkkenee melko nopeasti, mutta pikkuisille on järjestetty erillinen kahlausallas toisessa päässä. Jopa minä uskaltauduin uimaan. Normaalisti delegoin Tyttären kanssa polskuttelun Miehelle.

Ravintolassa on terassipuoli sekä kanttiini. Teki kyllä mieli syödä siististi salaatti valkoviinin kanssa aaltoja katsellen, mutta punaisen naamani kanssa taannuin Biergarten-tasolle. Rantabaari ei valitettavasti auennut päiväsaikaan.

IMG_3506Steinseetä voin suositella. Kohtuullisen matkan päässä, siisti paikka ja parkkipaikkoja tarpeeksi!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s