Hei, minä täällä taas

Hups, taisi tulla parin kuukauden tauko bloggauksessa.  Äiti ja Mies ovat alkaneet vihjailla, että voisi pikkuhiljaa yrittää ottaa itseään niskasta kiinni tämänkin suhteen. Blogista näemmä näkee paremmin, mitä mitä minulle kuuluu. Ja kaikki siis on hyvin, jos sitä olette miettineet.

Kootut selitykset. Olisi ollut kiva kirjoitella, mutta kun…

IMG_3401…on vaan ollut niin kuuma. Kaksi kuukautta yli 30 asteen päiviä vie minusta mehut. Se Suomen olematon kesä siirtyi kokonaisuudessaan tänne. Tasapaino kaikessa, sanon minä!

… olen ollut koko kesän töissä. Itseasiassa toimistolle saapuu suorastaan iloiten, kun ilmastointi pelaa. Saksan puolen vuoden koeaikana lomia ei mieluusti myönnetä, mutta viikon verran sain itselleni onneksi kinuttua. Lomattomuus ei ole toisaalta haitannutkaan, sen verran monta vuotta elelin lokoisasti kotirouvana.

IMG_3460… kesäiltoina haluaisi tehdä jotain muutakin. Kun on kuudelta kotona, ei siinä montaa tuntia jäljelle jää. Tytärtä pitää viihdyttää. Se tarkoittaa meidän perheessä matikan kertausta ja satunnaisia karusellikeikkoja.

… join viiniä ja elin koko kesän mahdollisimman epäterveellisesti. Korttelin pizzeria osasi jo odottaa perjantai-iltana tiettyyn kellonaikaan soittoa, jossa tilataan Pizza-Margarita ja Amerang. Toisaalta suuri kesäillan nautintoni eli rosé-viinilasillinen parvekkeella ei useimpina iltoina toteutunut, koska lämpötila ei yöksi viilentynyt. Eli oli pakko juoda viinit sohvalla. Höh.

… koko päivän tietokoneen hakkaamisen jälkeen jäi kotiläppäri useimpina iltoina aukaisematta. Oma kännykkä vetelee viimeisiään eikä bloggailu siitä enää onnistu. Yritän venyttää uuden ostamista mahdollisimman pitkään, kun tuo työkännykkykin on käytössä. Tosin kahden kännykän loukussa on myös huono olla, kun toinen kännykkä kuitenkin putoaa kädestä just, kun on ottamassa sillä toisella kuvaa, kun siinä on se parempi kamera, mutta kun sillä toisella on myöskin parhaimmillaan tekstaamassa, koska se on se privaatti eikä työkännykän numeroa viitsi antaa muille, kun sitten ne ei tiedä kumpaa numeroa käyttää. Huoh.

Eli kootut selitykset. Yritän parantaa tapani.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Hei, minä täällä taas

  1. Minäkin taas aktivoudun lukijanasi. Tulit mieleen , kun kauan sitten kertomistasi kumilenksukoruista on täälläkin nyt tullut suosittuja. Siis jään kuulolle odottamaan päivityksiäsi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s