Ratin takana

Ajoimme sunnuntaina kotiin päin pitkän päivän päätteeksi. Tunnin jälkeen Miehelle tuli stoppi. Silmät vain lupsuivat siihen malliin, että ei ollut turvallista ajaa.

Joko sinä tulet rattiin tai menemme tien sivuun ja otan päikkärit.

IMG_3062Kuulostaa helpolta päättää, eikö? Minut tuntevat tietävät kuitenkin, että en aja. Ajokortti löytyy, mutta ratin takana käyn ehkä kerran vuodessa jos sitäkään. Eli hui.

Ei siinä mitään, autobahnalta pois sivutielle ja kuskin vaihto. Sunnuntain ruuhkat eli autot seisovat aika ajoin täysin tai sitten mennään neljääkymppiä. Saksalaista jonotusta. Hei, tämähän menee.

Nyt taisi sitten löytyä meidän perheelle sopiva ratkaisu. Minä olen ruuhkakuski. Miehellä ei mene hermot liikenteen takia ja minä saan harjoitella hitaasti ajoa jonossa.

Ihan hyvä ratkaisu, eikö?

6 ajatusta artikkelista “Ratin takana

  1. Moikka,

    Meillä on lähes joka kerta ollut vuokra-auto noilla Baijerin reissuilla ja mies tietenkin aina ratissa. Kerran olen lyhyen kauppareissun tehnyt, mutta autobahnilla en ole vielä uskaltanut ajaa. Vauhdit noilla moottoritiellä Saksassa ovat aivan eri luokkaa kuin meillä täällä Suomessa. Tosin Saksan tieverkosto tuntuu olevan huomattavasti paremmassa kunnossa. No, varmasti seuraavalla reissulla kokeilen taitojani ratin ja penkin välissä .

  2. Varsin onnistunut ratkaisu teille.

    Mä en ole vielä kertaakaan ajanut Saksassa, koska sille ei ole ollut tarvetta. Jännittäisi ehkä vähän, mutta ainakin sen pitäisi sujua paremmin kuin UK:ssa.. Siellä tuli ajettua liikenneympyröissä silloin tällöin ylimääräinen kierros, kun en heti hahmottanut mihin suuntaan pitää lähteä.

  3. Haha, mulla on täällä samat fiilikset, ei hirvitä Kampalan kuuluisat ruuhkat, silloinhan saa ajaa turvallista kävelyvauhtia. 😀 Viime kesänä Suomessa jo satasta ajaminen (tyhjällä motarilla) kauhistutti, en varmaan ikinä uskalla autobahnalle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s