Korealaisessa illassa

Erilaisuus-teema jatkuu eilisen uskonto-keskustelun jälkimainingeissa. Tiedättekö mitään korealaisesta kulttuurista? Juu, en minäkään. Olin siis hyvinkin mielissäni, kun saimme Tyttären koulukaverilta kutsun korealaiseen iltaan.

IMG_3331Olipas mahtavaa. Saimme kuulla perinnesoittoa instrumenteilla, josta en ollut koskaan kuullutkaan. Lauluja oli kaikkea ikivanhoista viisuista nykyaikaiseen Ganham Style -tyyppiseen menoon.

IMG_3323Ja ne puvut. Vähän kimonon tapaisia, mutta ei sinne päinkään. Koristeellisuus oli aivan eri luokkaa, mitä vaatimattomissa suomalaisissa kansallispuvuissa. Huomaa, missä maassa on ollut kuninkaallisia ja hovietiketti…

IMG_3336Illan kohokohta oli rumpuesitys, jossa Tyttäreni kaverin äiti esiintyi. Kaksi naista teki melkoisen shown käyttäen kolmea hartioiden tasolle kiinnitettyä rumpua. Sitä ei niin vaan perässä tehtäisi.

Ilta päättyi kamppailulajishow’hun ja korealaiseen ruokaan. Tytär sujahti lapsiporukkaan hiustenväristä huolimatta. Juuri näin sen pitääkin mennä.

IMG_3348

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Korealaisessa illassa

  1. Olipa kiva lukea korealaisesta illasta siellä teidän suunnalla. Nuo puvut olivat kyllä todella erityisen kauniita ja koristeellisia jopa korealaisten mittakaavassa, upeita!

    Korealainen perinnemusiikki ja erityisesti rummutus on aika erikoista suomalaiseen korvaan. Tosi taidokasta kylläkin. Olemme muutamassa korealaisessa konsertissa olleet, mutta jostain syystä mies nykyään jo kieltäytyy tulemasta mukaan 😀 Ehkä se rumpumusiikki ei ole kaikkia varten…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s