Museon jätti-ilmapallo

Äitienpäivän kunniaksi lähdimme tekemään sitä, mitä minä haluan: raahasin koko perheen kaupunkikävelylle. Miehen niskakarvat nousivat pystyyn heti ja Tytärkään ei mitenkään citykeekoilun ystävä ole, mutta niin vaan lähdimme turisteileimaan auringossa kylpevään kotikaupunkiimme.

IMG_3208Museoissa tapahtui, oli Kunstareal-Fest. En itseasiassa tiedä, kuinka monta museota tässä kaupungissa on, mutta yksi bussilinja on ainakin nimetty Museolinjaksi. Päämuseot ovat Maxvorstadin kaupunginosassa kätevästi lähekkäin ja tänä viikonloppuna oli koko perheelle tapahtumaa niin sisällä kuin ulkoalueellakin.

IMG_3215Jäimme ihastelemaan jätti-ilmapalloa. Tuulessa huojuvaa avointa pussia piteli kiinni pari ihmistä. Aurinko lämmitti pussin materiaalin, joka taas kuumensi sisällä olevan ilman, jonka ansiosta pussi kohosi ilmaan. Ihmiset lamaantuivat nurmelle seuraamaan pitkäänkin hypnoottista pussitanssia.

IMG_3212Ai miten osasin niin hyvin tieteellisesti selittää kohoavan pussin? Hah, opittu on. Ostinhan eräälle teinipohjalle oikein tiedekaupasta lentopussin selityksineen (lue postaus).

Äidit tietävät äitienpäivänä kaiken.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s