Lapseton viikko

Tytär painui leirikouluun Alpeille viikoksi. Juhuu – lapsivapaa talo! Meillähän on tästä kokemusta ihan hiljattainkin, koska pari viikkoa sitten Tytär vietti Suomessa isovanhempien luona pääsiäisloman. Joten mikäs onkaan oletus hurjasta menosta tällä vkolla?

Pitkiä päiviä töissä, siinä se. Menemme nukkumaan aikaisemmin kuin silloin, jos Tytär on kotona. Mikä tarkoittaa ennen kymmentä. Jääkaappi ammottaa tyhjyyttään, kun emme käy kaupassa. Mies puhuu työasioita puhelimessa illat pitkät, minä makaan sohvalla ja mietin, joskos uskaltaisi kirjan avata. Että jaksaisiko sitä lukea kahta sivua, ennenkuin silmät alkavat lupsumaan.

IMG_1975Syy pitkille päiville on se, että keräämme tunteja saldoon. Täällä lääkärissä käynnit ym pitää tapahtua tietysti omalla ajalla, joten lapsiperheen on pakko varautua odottamattomiin tilanteisiin. Jos puoli tuntiakin ylimääräistä saan kirjattua tuntilistaan, helpottaa se henkisesti. Sillä kun työpäivän pituus on kuitenkin se vajaa 9 tuntia, ei sitä ihan kauhean paljon tunteja sen jälkeen enää jaksa.

Eli sellaista hurjaa menoa on tällä viikolla luvassa meillä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s