Viikon numerot

Yksi uusi työkännykkä. Kaksi viikkoa töissä. Uusia työkavereita toimistolla kolme tuhatta. Työmatka 45 minuuttia suuntaansa. Tytär puoli viideltä kotiin. Miehellä työpöytä rakennuksessa kuusi. Osaisiko 7-vuotias jo käyttää kännykkää? Työpäivä on kahdeksan tuntia + lounaspaussi 42min. Ilta-yhdeksältä alkaa jo väsyttää. Salasana pitää olla vähintään 10 merkkiä pitkä.

Siinäpä numeroita tämän viikon kunniaksi.

IMG_0596

Minä tunnen itseni etanaksi. En pysy muiden mukana ja päässä on pelkästään tahmaista möhnää. Tuntosarvet koholla yritän aistia firman tapoja ja toivon, etten pahemmin mokaa. Saksankieleni on hidasta, englantikin takkuaa kun aivot käy ylikierroksilla ja tanskalaisten kollegojen kanssa puhuminen on näköjään ihan toivotonta. Suomenkieli on kätevintä salasanojen keksimisessä.

Tätä se sitten on. Aamulla puoli kahdeksalta lähtö ja illalla kuudelta kotona. Blogin kirjoittamista tai muuta -mitä tahansa- harrastusta on turha yrittää illalla. Ajoitetaan siis kaikki viikonlopulle, joten blogipäivityksiä taitaapi tulla lähinnä viikonloppuna ja alkuviikosta, vinksvinks.

Nyt avasin skumppapullon. Perjantaipitsa on tullut tähän uraperheeseen jäädäkseen. Harras toivomukseni tälle illalle on katsella jotain muuta kuin lastenleffaa, mutta se taitaa olla turha toivo.

Jospa huomenaamulla nukkuisi pitkään.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Viikon numerot

  1. Täysin samat fiilikset! Uuden omaksuminen kuluttaa käsittämättömän paljon. Eka kolmen päivän viikko oli kiva, mutta tää toinen oli kamala, sillä olin aivan puhki jo torstaina, ja perjantai menikin tyhjällä katsella. Uusien ihmisten nimet meni 95% ohi, kaikki kasvotkaan ei jääny mieleen. Iltojen harrastukset sinnittelin väkisin.

    Toivottavasti ens viikolla helpottaa, muistais vaikka jotain jo toisella kertaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s