Kutsu ja karjaisu

Tuntematon numero välkkyy. Yöks. Inhoan tätä nykyä puhelinta, mutta siihen on vaan pakko vastata. Voihan olla, että joku soittaa ja tarjoaa töitä.

IMG_2542Ja niinpä onkin. Saksaksi puhuva nainen esittelee itsensä, nyt täytyy skarpata! Firman nimestä sain selvää, naisen nimi meni ohi. Juu, toki olen kiinnostunut tulemaan haastatteluun. Sopiiko ensi maanant…

Kuuluu kauhea karjaisu. Särkyvien astioiden helinää. Joku pomppii keittiössä tuskissaan. Äiti, äiti, mitä tapahtuu!!!

”Siis juu, kyllä maanantaina sopii. Lähetättekö vielä sähköpostin asiasta?”, yritän nopeasti sanoa. Tytär jo nyppii hihasta ja huokailee hädissään. ”Kiitos kutsusta, bis Montag.”

Mies oli napannut leikatulla kädellään putoavan lautasen. Niin ei näemmä olisi saanut tehdä, sen verran kivuissaan kiemurteli lattialla. Jäätä olkapäähän. Ei isillä ole hätää, otti vain kipeää, tulee pian kuntoon.

Minkähänlaisen kuvan potentiaalinen työnantaja sai minusta puhelimitse? Että heitellään kreikkalaiseen tapaan lautasia lattialle, lapset eivät anna sitten hetkeäkään rauhaa ja mies karjuu mustasukkaisena taustana. Juu, tosi hyvä kandidaatti tulossa haastatteluun…

2 ajatusta artikkelista “Kutsu ja karjaisu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s