Suihkun jälkityöstö

Kellä muulla on omituinen suhde suihkuun? Minulla nimittäin on. Siis puhtaus on tärkeää ja peseytyminen itsestäänselvyys, mutta se jälkityöstö. On naamarasvaa, on silmärasvaa, on kropparasvaa. Hiukset pitää selvittää ja kuivata. Piilarit laittaa päähän. Kuka muka käy pesulla ja on yleisövalmiina vartin päästä? En minä ainakaan.

IMG_1737Ovikello soi keskellä päivää ja menen avaamaan. Tässä asussa herra postipoika on tavannutkin minut jo monta kertaa. Aamutakki, villasukat ja rullat päässä. Näytän niin kotirouvalta kuin olla voi. Joku voisi saada tuhman fantasian viriteltyä näistä viikottaisista tapaamisista, mutta mitenkään erityisen hehkeältä ei vanhempi postimies eikä rullapää rouva itseään varmastikaan tunne. Jossain alkuvaiheessa ymmärsin vielä häpeillä vaatetustani ja pyydellä punastellen postimieheltä anteeksi, mutta sen jälkeen kun mies vain pyöritteli silmiään tyyliin kyllä-tässä-ammatissa-kaikki-on-nähty, unohdin sen.

Niinpä seuraan kateellisena, kun Mies käy 2 minuutin aamusuihkussa, pesee hampaat, hyppää farkkuihin ja on valmis. Ei minkäänlaista suihkun jälkityöstöä. Raikas ja virkeä noin tuosta vaan.

Toivottavasti oli edes se vesi kylmää.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s