Hammaskeiju sirkuksessa

Olimme Tyttären kanssa kiertävässä sirkuksessa ihmettelemässä kameleita, kun hänen hampaansa lähti. Kyseessä oli Tyttären kolmas. Tietysti se jossain vaiheessa putosi tiukasti puristuneesta nyrkistä lattialle ja arvaapa, oliko sitä vaikea löytää sieltä popcornin palojen seasta…

IMG_2640Meillä käy hammaskeiju. En tiedä, mistä se oikein lähti, koska muistaakseni ei hammaskeijusta oltu minun lapsuudessani kuultukaan. Eikä se meillä tuo mitään kolikoita, vaan oikein paketin. Aikaisemmat paketit olivat tarkasti muistissa tämän hampaan alkaessa heilumaan ja sitä vahvisti juuri nähty hammaskeijusta kertova elokuva. Ei siis ollut mitään chanssia sivuuttaa tätä tapahtumaa.

Katselimme Miehen kanssa iltasella leffaa yömyöhään ja jostain syystä hammaskeijun paketti unohtui laittaa valmiiksi. Kauhee pettymys, kun aamulla ei huoneessa ollutkaan tervehdystä. Minä paukutan päätäni seinään ja kiirehdin salaa paketoimaan ja tuomaan sen aamiaispöytään. Täälläkö se onkin! Päivä pelastettu.

IMG_2639Juu, tiedän. Ainut lapsi ja kotiäiti on kombinaatio, joka luo luksusrutiineja. Oma vika, selbe Schuld. Vähemmälläkin panostuksella voisi tässä elämässä päästä ja pienemmälle hemmottelulle voisi muksun totuttaa.

Mutta niin kauan kun se kakara on ihan oikeasti iloinen pikkulahjoista eikä sivuuta niitä olankohautuksella, teen mielelläni tästä maailmasta pehmeämmän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s