Kissatemppelissä

Minä olen kissaihminen, tunnustettakoon. Kotona oli aina kissoja – Miska, Harmi, en kaikkia nimiä enää edes muistakaan, sen verran vaihtuvuutta oli. Kissoja on syntynyt syliini, kissoja on kuollut syliini. Kaikki on koettu.

On siis luonnollista, että ajoittain tulee kissakaipuu. Tähän perheeseen ei kissaa tule, sen takaa Miehen allergia. Ja täytyy tunnustaa, että kahdenkymmenen vuoden paussin jälkeen minunkin nenää alkaa kissakodissa kutittamaan.

IMG_2634Ystävä sopi kanssani treffit kissakahvilaan. Cafe Katzentempel on tosiaan sitä, mitä lupaakin. Schwabingin kaupunginosassa Müncheninssä olevassa kahvilassa on ihka oikeita kissoja, jotka siellä köllöttelevät ihmisihmettelijöiden seassa. Ainakin viikonloppuna varaus on välttämätön, sen verran kuhina siellä kävi. Pientä purtavaa ja kakkuja tarjolla, palvelu melko hidas.

Voih, oli kyllä ensimmäinen ajatus, kun kissanrötväkkeen näki kahvilannurkassa silmät ummessa nukkumassa. Tuommoisen kun saisi mahan päälle lämmittämään, kun iltaisin katsoo televisiota sohvan uumenissa. Hellyyttä voi toki Miehellekin antaa ja sen kylkeä rapsuttaa, mutta ei se vaan ole sama asia.

Nainen voi lähteä kissan luota, mutta kissa ei lähde koskaan naisesta.

Mainokset

3 ajatusta artikkelista “Kissatemppelissä

  1. Minä myös käyn lievittämässä kissakaipuuta kissakahvilassa. Tiukan paikan (ja kissakuumeen) tullen yritän muistuttaa itseäni siitä, kun joka aamu ennen töihin lähtöä jouduin siivoamaan kissanpissat olkkarista, ja miten meidän katit repivät myös tapetit seinistä, ja miten ne naukuivat sydäntäsärkevästi josseivät päässeet makuuhuoneeseen yöksi… huoh. On niitä silti ikävä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s