Joululahja naiselle – vaatteet

Taas vinkkejä, mitä antaa joululahjaksi vaimolle, avopuolisolle tai tyttöystävälle lahjaksi. Kosmetiikka ja lahjakortit tulivatkin jo käsiteltyä, siirrytään vaatepuoleen.

Mikäli sinua ei ole erityisen hyvällä ja varmalla vaatemaulla suotu, olepa varovainen. Jokaisella naisella on oma tyylinsä. Piste. Makumme muuttuu vuosien varrella ja muoti muuttuu. Jos pidin vaaleanpunaisesta liehuhameesta vuosi sitten, tänä vuonna en ehkä suo ajatustakaan moiselle. Toinen pointti on, että meillä on oma kokomme. Se ei ehkä täsmää kaikissa vaatemerkeissä. Sori, mutta näin on asiat. Mietitäänpä sitten mitä voisit ostella.

a) Alusvaatteet
Oi kun olisikin kiva ostaa naiselle jotain sexyä, eikö! Aloitetaan siitä, että menet naisesi pikkuhousulaatikolle ja katsot koon. Ja sen jälkeen rintsikkakoon, joka on sitten ihan omituinen koodi. Kirjoita se puhelimesi muistiin. Ongelma on siinä, että meillä naisilla on erimuotoisia tissejä, joka tahtoo sanoa sitä, että kaikki rintsikkamallit ei kaikille käy. Voi kun se olisikin niin yksinkertaista, että menisit vaan kauppaan ja ostaisit koon mukaan! Ja sitten toinen neuvo on, että ne stringit, jotka on mielestäsi niin mahtavia pakaroiden paljastajia, ovat käytössä ihan kauheita. Ainakin tällaisen keski-ikäisen pullukan mielestä. Lätkäisen siis heti, jos sellainen tulee paketista. Niinpä en menisi suosittelemaan alusvaatteiden ostamista. Ellet ole asiastasi ihan varma. Osta mieluummin lahjakortti rintsikkakauppaan ja vannota naistasi, että ostaa kerrankin jotain sexyä eikä jotain käytännöllistä.

b) Yöasut
No niin, nyt menemme oikeaan suuntaan. Yövaatteet on helppoja ostaa kokonsa puolesta – muistat vaan käydä naisesi vaatekaapilla. Saat ostaa ihan niin paljastavaa kuin haluat, eri asia sitten, käytänkö sitä arkiöinä vai ei. Ja jokainen nainen tarvitsee mielestäni pitkän silkkisen aamutakin.

Pashminac) Huivit
Siinäpä ei tarvitse kokoa miettiä! Ota naisesi vaatekaapista kuva. Siitä näet, minkä värisiä vaatteita yleensä hän käyttää, koska tuskin kiinnität niihin muuten huomiota. Kun menet kauppaan, voit näyttää myyjälle kuvan ja hän voi neuvoa, mitä värejä huivisi voisi olla. Panosta materiaaleihin. Pashmina-huivi neutraalissa värissä voisi toimia hyvinkin. (ja sillä neutraalilla värillä tarkoitan esim valkeaa, mustaa, harmaata tai vaaleanruskeaa).

d) Neule
Talvinen neule eli sellainen ohuehko villapaita on perusvaate, joka toimii naisella kuin naisella. Tsekkaa taas koko. Mieti sen vaatekaapista otetun kuvan kanssa väriä. Mieluiten ei kuvioita.

Tässä vinkit. Saat toki kokeilla onneasi muunkin suhteen, mutta älä sano, ettenkö varoittanut.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s