Joululahja naiselle – lahjakortit

Sarja ehdotuksia mitä vaimolle, tyttöystävälle joululahjaksi jatkuu. Kosmetiikka tuli käsiteltyä jo (klikkaa tästä), mitäs muuta olisi tarjolla? Laiskan miehen vastaus on: lahjakortit.

lahjakorttiKyllä, lahjakortit ovat persoonattomia, mutta siitä en nyt välitä yhtään. Sillä lahjakorteilla ja lahjakorteilla on eroa. Mikäli ostat naisellesi lahjakortin Anttilaan, voit olla varma, että reaktio on negatiivinen. Ehdottaisin joka tapauksessa välttämään lahjakortteja yleisiin tavarataloihin. Siinä vaan ei ole tyyliä.

Mutta ostapa lahjakortti hoitoihin, niin reaktio muuttuu positiiviseksi. Kaupungit ovat täynnä jos jonkinlaista kauneushoitolaa, kynsihoitolaa, day spa’ta, hierontaa. Panosta niihin. Viestität naisellesi, että haluat antaa hänelle hemmottelua ja omaa aikaa. Check mate. On sitten omasta kukkarostasi kiinni, millaisen summan haluat panostaa. Kysy sopivaa summaa ostohetkellä. Henkilökunta voi myös ehdottaa jotain tiettyä hoitoa. Joka tapauksessa, kaikki on plussaa naisellesi.

Toinen, tosin hieman epävarmempi vaihtoehto, on lahjakortti erikoisliikkeisiin. Pitääkö naisesi koruista? Onko vessan hyllyillä sen kymmenen rasvapurkkia? Onko hänellä jokin lempivaatemerkki? Mikäli tiedät varmasti vastauksia, voit ottaa hyvinkin riskin ja antaa lahjaksi vierailun sopivaan koru / kosmetiikka / vaate / tai vaikka urheiluliikkeeseen. Nämä lahjakortit tulevat tosin kalliimmiksi, luulisin.

Jos haluat vinkkejä, kyselepä naispuolisilta kavereiltasi. Heillä voi olla ideoita sopivista kaupungistasi löytyvistä liikkeistä.

Vedä syvään henkeä ja uskalla astua liikkeeseen. Onnea etsintään. Kyllä se siitä.

Mainokset

Yksi ajatus artikkelista “Joululahja naiselle – lahjakortit

  1. Paluuviite: Joululahja naiselle – vaatteet | Finn for life

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s