Soittimia ja intialaista tanssia

Meillä riittää funtsattavaa näinä päivinä. Tyttären pitäisi nimittäin valita itselleen instrumentti.

Tyttären koulu on painottunut musiikkiin ja he saavat kokeilla kaiken maailman soittimia, joita koulusta löytyy. Harpun olen torpeerannut saman tien, pianon mielelläni ottaisin mutta ei ole tilaa, kitara ei ole Tyttären suosikkilistalla. Olen ostanut nokkahuilun nyt ensi hätään. Huoh.

Viime keväänä Tytär sai tilaisuuden käydä koulussa intialaistanssikurssia. Se olikin aika metkaa. Kurssin piti intialaistansseihin erikoistunut tanssija, joka viettää puolet vuodessa Intiassa. Olin yllättynyt, kuinka vaativaa se olikaan. Jokainen liike sormia myöten oli tarkasti määritelty.

IMG_1388Koordinaatiokykyä harjoittavat harrastukset ovat kyllä minun mieleeni. Mutta entäs jos Tytär saakin päähänsä isona muuttaa sinne Intiaan? Asuu Keralassa, soittaa sitraa ja sitten siitä tulee kunnon hippi. Lähettelee vaan kasvisruoka-reseptejä äidilleen ja joogaa päivät pitkät. Sitten sitä ei enää tunnista, kun sillä on ne rastatkin. Pelastelee kodittomia lehmiä ja kuuntelee vain kaikenmaailman gurujen neuvoja. Osaa temppelitanssit ja kaikki ne tuhat hinduismin jumalaa ulkoa.

Pitäisköhän se intialainen tanssi kuitenkin jättää pois???

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Soittimia ja intialaista tanssia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s