Isar-joen uomalla

Suomalaisellehan vesi on luonnollinen elementti. Oli sitten kyseessä järvi tai meri, niin sen äärellä rauhoittuu. Sen takia kai meidänkin perhe on hakeutunut Alppi-järven rannoille kävelemään, kuten postauksista on huomattu.

1-IMG_1501

Münchenin läpi virtaa Isar-joki. Kävimme ihailemassa sen tyhjää uomaa kaupungin ulkopuolella. Pikkuinen jokipahanen virtasi laakson läpi. Jotenkin oli täysin vieras maisema.

Hiekkarantoja ei ole Isarille suotu. Münchenissäkin jos haluaa joen rannalla levähtää, pitää olla uimakengät jalassa, sillä ranta on pikkukiviä täynnä. Tässäkin paikassa vaaleat kivet hallitsivat maisemaa. Täysin puhdas vuorilta valunut vesi vihersi.

1-IMG_1498Kaupungin melun jälkeen hiljaisuus koski korviin. Pieni liplatuksen ääni houkutteli heittelemään leipiä veteen. Seikkailureittejä syntyi tulvien tuomista rungoista ja uomien muokkaamista pikkusaarista. Kivistä rakennettiin torneja.

Taas yksi retki tehty.

1-2014-08-24

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Isar-joen uomalla

  1. Kävin kesällä Bad Tölzissä pyöräilyretkeilemässä samaisen Isarin varrella, oli todella hienoa seutua. Münchenissähän voi Isarissa käsittääkseni jopa surffata.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s