Mikromunalla suosioon

Katselen Miehen touhua aamuisin. Nousee siinä kuuden jälkeen ja tekee saksankurssin kotitehtävät. Havahtuu puoli kahdeksalta ja huitelee kiireisenä suihkuun. Ja kuka muu muka syö kyljystä tai salaattia aamupalaksi?

Minä olen huono vaimo. Mies välttelee mahansa takia vilja- ja maitotuotteita, mutta en ole siinä mukana. Leivon Tyttären kanssa mielellään ja ostan kotiin joskus leipää. Mies tekee aika usein iltaruuan syystä, että saisi edes jotain itsellekin sopivaa. Kyllä, minulla on huono omatunto. Kunnon vaimo olisi ottanut asian hoitaakseen, hankkinut viljattomasta ruokavaliosta tietoa ja poistanut kaikki ylimääräiset ruokakaapista. Pastan tekemistä olen kyllä vältellyt, mutta siihen se on jäänyt. Aika usein meillä on iltaruuaksi leikkeleitä ja oliiveja…

1-IMG_1681Blogistanian ihmeellisessä maailmassa eksyin Fit Fat Mama -blogiin, jossa Tiina ihailtavasti hoitaa kuntoaan. Sieltä sain idean: mikromunakas! Se nyt olisi jotenkin sopivampi kuin tonnikala-salaatti tai se lihanpätkä aamiaispöydässä.

Eli jos tämä rouva Kotirouva joskus aamusella pukisi essun päälle, mikrottaisi pikaisesti Miehen ruokavalioon sopivan munakkaan, hauduttaisi vihreää teetä ja silittäisi kalsarit, niin saisikohan sillä irtopisteitä?

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Mikromunalla suosioon

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s