Arpajaislahjojen metsästys

Terve! Mies nalkuttaa minulle, kun en päivitä blogia enää niin ahkerasti. Pitää paikkaansa. Normaalisti tahti on ollut se 5 postausta viikossa, mutta nyt hyvä jos kerran viikossa jotain tulee. Sori.

1-IMG_2081Mutta kun pitää kiirettä! Tällä kertaa projektina on mm. noin 300 arpajaislahjan hankkiminen. Münchenin Suomi-koulu pitää joulumyyjäiset kuun vaihteessa ja niistä tuloista muodostuu iso osa itse hankkimaamme rahoitusta. Arpajaisissa arvat loppuvat aina kesken, joten tavoitteena on lisätä määrää. Mutta se taas tarkoittaa sitä, että niitä voittojakin pitää olla enemmän… Hankimme yrityksiltä ja yksityisiltä lahjoituksina kaikki arpajaisvoitot.

Minulla on siis excel-lista, joissa on monen monituista nimeä. Lähettelen kirjeitä ja emailejä pitkin Saksaa ja Suomea. Kartoitan saksalaisia yrityksiä, joilla voisi olla intressejä suomalaiskohdeyleisölle. Otan yhteyttä suomalaisiin firmoihin, jotka mahdollisesti tuntevat sympatiaa ulkosuomalaisia perheitä kohtaan. Käytän omaa verkostoani ja sosiaalista mediaa hyväksi.

Ja panikoin.

Ei tästä tule yhtään mitään! Miten ihmeessä saamme satoja lahjoja kasaan seuraavan kolmen viikon aikana?? Joka vuosi tämä on aina sama juttu, mutta jotenkin on aina selvitty ja arpajaiset ovat kunnolla menneet läpi. Ehkä sitten tänäkin vuonna.

Eli vinks, vinks. Jos firmallasi on vaikka jotain liikelahjoja ym nurkissa pölyttymässä, antakaa ne meille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s