Hirviöt

Luin Äkäsen äitin blogia. Valoittava nainen asuu Moskovassa ja siellähän sattuu ja tapahtuu. Mutta kirjoitus yläkerrassa tapahtuneesta perheväkivallasta kosketti. Olin nimittäin juuri katsonut Hirviöt-videon, joka taistelee ”lasista lapsuutta” vastaan.

Itselläni on ollut hyvä lapsuus, turvallinen. Vanhemmat ovat huolehtineet ja rakastaneet eikä mitään ole tarvinnut pelätä. Nyt kun on itse äiti, vastuu painaa ja joskus ottaa koko maailman huolet kantaakseen. Olen varma, että lapseni on onnellinen, mutta entä ne muut? Miten ne muut pienet, jotka saavat oikeasti näkeä ja kokea sellaista, mitä ei pahimmalle vihamiehellekään soisi?

Miten voi suojella viatonta lasta?

Äitinä en enää voi olkia kohauttaen kuunnella tai katsella juttuja, joissa lapsi on uhri. Sydämeni kutistuu kokoon. Suljen silmäni ja toivon, että suojelusenkeli löytää pikkuisen. Että joku auttaa, kuka tahansa.

Tänään halaan Tytärtäni pitkään. Minä olen leijonaäiti, joka suojelee lastaan. Vuodatan kyyneleeni niiden puolesta, joilla ei turvaa ole. Paha maailma, väisty tänä yönä. Näe, lapseni, hyviä unia.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Hirviöt

  1. Ihana kirjoitus. Kamala video. Mutta varmasti aiheellinen. Eipä asiasta tuon kuvaavammin voi kirjoittaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s