Riisimuroja metsästämässä

Maailmamme on sen verran globaali, että on tottunut siihen, että samat tuotemerkit löytyvät joka maasta, ainakin Euroopassa. Toki ruokatavaroissa tietysti löytyy kansallispiirteitä, joten täytyy vaan hyväksyä, että Turun sinapin makuista töhnää saa vaan Suomesta. Nou problem, maassa maan tavalla ja hätätilanteessa posti toimii.

Mutta mites nämä maailmanlaajuiset merkkitavarat? Törmäsin nimittäin ongelmaan, joka ei tullut mieleenikään: Saksasta ei millään löydy riisimuroja!

ricekrispiesSaksalainen aamupala on kallellaan mysliin ja leipiin, mutta tietysti murot ovat myös vahvasti esillä. Maissihiutaleet löytyy, kuten kaikenlaista suklaahöperö-versiota. Mutta riisimuroja ei muuten löydy, vaikka Kellogg’s sitä tuottaa muihin maihin.

Höh. Muroja meillä on harvoin pöydässä, mutta olin vain ajatellut leipoa amerikkalaisia Rice Krispies Treateja. Pitäisikö alkaa diilata meille expateille salaa pöydän alta tätä harvinaista tuotetta… Hih.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Riisimuroja metsästämässä

  1. Rice Krispies suklaapesät 🙂 aito lapsuusmuisto, pitäisi varmaan tehdä myös (etenkin jos näitä Krispiesejä tosiaan jostain löytyy). Ehkä tämä ketju auttaa, sivun alareunassa oli uudempiakin kommentteja. Et siis ole ainoa joka etsii. Ja ainakin bio-kaupoista saa täältä Pohjoissaksasta (tuossa ketjussakin mainittua) ”puffreis”ia sekä makeutettuna että makeuttamattomana, ehkä se ajaisi saman asian?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s