Pyöräkisat Saksassa

Aurinkoisena sunnuntai-päivänä vietimme aikaa Olympia-puistossa, jossa oli cyclocross-kilpailu. Mies kuuluu pyöräilynharrastajana MAMIL-joukkoon (middle-aged men in lycra), joten häntä ei tietysti saanut sieltä koko päivänä pois. Mikäs siinä, koska kisa oli varsin viihdyttävä. Kaikille avoimessa kisassa oli muitakin kuin niitä oravannahkaa muistuttavia himopyöräilijöitä, kisa oli pienelle alueelle tungettu mutkainen ja kumpuileva reitti ja katsojaystävällinen.

1-IMG_1820Saksassa yleensäkin kisassa kuin kisassa on sekä urheilijoille että katselijoille olutta tarjolla. Se vaan kuuluu asiaan. Kukaan ei yleensä vedä övereitä eikä selkeästi humalaisia hyväksytä. Mutta tämänkertaisessa kisassa vietiin tarjoilu yhtä askelta pidemmälle.

1-IMG_1816Usko tai älä, mutta kisailijoille tarjottiin oikopolkua, jos otti tequila-snapsin! Siinä voitti ehkä sen 20 sekuntia, joten isosta erosta ei ollut kyse. Mutkassa ”sisäänheittäjät” houkuttelivat kilpailijoita, joiden piti jarruttaa, ottaa snapsi ja sai siitä hyvästä hieman lyhentää matkaa. Hih! Kisa kesti sellaiset 40 minuuttia, joten useammankin kerran sai tequilaa vetäistä jos halusi. Kovimmat menijät eivät halunneet välttämättä pakkaa sekoittaa, mutta tavalliset harrastelijat ottivat kyllä mieluusti paukun.

1-IMG_1818Näin kisasta saa varsin viihdyttävän. Eikös! Ei taitaisi vaan Suomessa läpi mennä…

3 ajatusta artikkelista “Pyöräkisat Saksassa

  1. Paluuviite: Pyöräilytrikoot Oktoberfest-teemalla | Finn for life

  2. Olutta? Tequilaa?

    Tuohan on mainio idea! Noita kun joisi, niin ei alamäet pelottaisi niin paljon.

    Mua on yritelty houkutella pyöräkisoihin Tahkolle sillä perusteella, että siellä saa kisan taukopaikoilla vetää pannaria ja vohveleita naamaansa. Vielä kun taukopaikoille saataisiin tuo juomapuoli kuntoon, niin voisin harkitakin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s