Oktoberfestin maailmanpyörässä

Oktoberfestin toinen viikonloppu alkaa. Italialainen viikonloppu on perinteisesti melkoisen vilkas, mikä onkin hyvä, koska viikolla on ollut kuulemma tavallista hiljaisempaa. Kylmä ilma verotti ilmeisesti pakallisia vierailijoita, mutta nyt alkaa ne parinkympin lämpötilat taas tulla. Minäkin sain flunssan, vaikka Tyttären kanssa ihan päiväseltään käväisimme juhla-aukiolla. Liekö sitten syynä perinnepuvun antavahko kaula-aukko…

1-IMG_1731Puolet Oktober-festin aukiosta on pyhitetty huvipuisto-laitteille. Tyttären suosikki on maailmanpyörä, jonne oli taas ihan pakko päästä. Mikäs siellä yläilmoissa tietysti on puolen miljoonan kävijän sankkaa joukkoa ihailla.

Samassa maailmanpyörävaunussa oli amerikkalaisia, joiden kanssa aloimme juttelemaan. He olivat itseasiassa virallisella vierailulla, sillä Cincinnati on Münchenin sisarkaupunki. Suu auki olivat Oktoberfestien meininkiä katselleet. Amerikassa ei siis kuitenkaan kaikki ole suurempaa. Kaupunki oli onneksi lahjoittanut nahkahousutkin jalkaan, joten virallinen delegaatio saattoi ihan rauhassa massinsakin juotua.

1-IMG_1767Vielä en ole siis edes oluthalliin asti päässyt. Se on sitten Oktoberfestin viimeisen viikon suunnitelma. Ainakin pari keikkaa on luvassa, joten pitänee nyt olla ihan rauhassa, että flunssa paranee.

”Missä on Pera?” Facebook-sivu on taas aktiivinen. Pera tallustaa Oktoberfesteillä ja ihmettee nahkahousujen paljoutta. Pitääkin tarkkailla sitä, ettei aivan ala riehumaan.

Mainokset

2 ajatusta artikkelista “Oktoberfestin maailmanpyörässä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s