Terveisiä Bornholmiin

Ihana naisystävä-porukkani on nyt Bornholmissa turistikeikalla. Ilman minua. Juon sen kunniaksi perinteisen lasin Lambruscoa (tai pullon, katsotaan nyt…).

1-IMG_5595Vaikka suurin osa porukasta asuukin nyt samassa maassa, on meitä muualle lähteneitäkin jonkin verran. Kaikilla on ruuhkavuodet – työ ja lapset – eikä rahatilannekaan aina ole optimaalinen ulkomaantapaamisreissuun. Niinpä tapaamisia jää väliin.

Olemme tämän naisporukan kanssa tapailleet säännöllisesti 10 vuotta. Ja voin sanoa, että jutut ovat tasan yhtä tyhmät kuin ensimmäisilläkin kerroilla. Suurin osa on jo siinä neljänkympin kummallakin puolella, mutta henkistä kypsymistä ei ole näkyvissä. Ehkä se on se seura. Kaikki heittävät estonsa pois ja saa olla tasan tarkkaan oma itsensä. Joskus puhumme syvällisiä, mutta useinmiten jutut saisivat karskeimmankin tukkijätkän punastumaan.

1-IMG_5597Sitä vain mietin, että kuinka kauan saamme tätä jatkumaan. Kuinka kauan haluamme tavata toisiamme? Koska tunnemme itsemme liian aikuisiksi, että vaivautuisimme teema-iltaan ja etsisimme sitä täydellistä Barbi-peruukkia viikon?

Toivon että saan vielä kuusikymppisenäkin olla yhden viikonlopun vuodessa ihan blondi ystävieni kanssa. Kippis teille sinne Pornholmiin!

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s